S.a/Merhabalar,

İçeriklerinize dikkat edin. Telif adı altında ufak,anlamlı,anlamsız demeden pazara çıkmışlar.

2009 yılı Kurban Bayramı kutlama haberi ekmiştim x bir sitemden. İçerik sadece basit bir kutlama iletisi olup telif gerektirecek ya da para kazanma amaçlı değil, sadece bayram iletisi olarak eklediğim ara haberdi. Haber eki olarak anonim düşündüğüm 10 a yakın karikatür eklemişim. İçlerinden 3 tanesi X.X aitmiş ki dikkat etseydim hayatta eklemezdim.

Az çok telif şu bu başımıza iş açar, onun dışında zaten kimsenin hakkına da girmek istemezdim. Galeri ya da buna benzer adsense amaçlı bir içerik de değil. Hani buna benzer bir sayfa içeriği olsa eyv. çekecez.

Uzatmadan dandik bir bayram iletisi -10 yıllık nerdeyse- yüzünden, anlaşmaya gittim. Bir miktar para vererek kafamızın rahat olmasını sağladım.

Ancak buna itiraz edip işi de uzatabilirdim ama tanıdığım savcılar dahil "bu adamın eseri", başına sıkıntı olur ya da iş uzar canın sıkılır dedikleri için, kısa yoldan istedikleri şey verip kurtuldum.

Site, alan adı para eder diye tuttuğum sitelerden bir tanesiydi. Siz de kıyıda köşe de kalmış görsellerinize dikkat edin, sırf böyle bir iş alanı doğmuş.