@Metins;
So what you're saying is you need two unmarked police cruisers.. to break a bunch of traffic laws with no sirens or lights on, to block all lanes of a major brooklyn roadway. Just to stop fucking motorcycle ?
Ne yani ? Söylemek istediğin şey, motorsikleti durdurmak için merkezi brooklyn caddesinde tüm şeritleri kapatan, siren kullanmadan bir çok trafik kuralını hiçe sayan 2 belirsiz polis arabasının yeterli olduğu mu ?
Like the thirst was so reallll. They cripped the fucking tires my dude !
Lastiklerinden ses geldi dostum . İçlerindeki şiddet eğilimi gerçekti.
You can hear the bullshit unsureness in his voice. You can tell they are just reaching for a reason to stop me. SMH
Polisin sesindeki saçma kararsızlığı duyunca beni durdurmak için bir neden aradıklarını anlayacaksınız. (kafamı sallıyorum)
Why is Mr.Touchy feely over there grabbing at my keys ? And Y'all was following me the last couple blocks ? If y'all were following me and saw something worthy of a stop.. You flash the fucking siren and I stop ! v
Bay Touchy neden bu kadar rahat şekilde motorun anahtarlarını çıkartıp alıyor ? ve beni caddenin sonunda apartmanın orda takip ediyordunuz. Beni takip ettiğinize göre durdurmaya değer bir şey gördünüz.. Sirenle işaret verdiniz ve durdum !
Now you.. the beautiful viewer, please tell me how it was possible that they were following me with a clear view of me and bike when I overtook enough traffic to not have anyone, besides who I passed,behind me ? Plus, you cant see in my mirror in the video but I could in the moment. The fuck is he talking about ?
Şimdi olayı dışardan en güzel görenler olarak siz söyleyin ; Bende ve motorumda herşey normalken trafiğin seyrek olduğu bir yolda sollama yaptığım için nasıl oluyor da beni takip ediyorlar ? Ayrıca kimi geçtim ? Arkamdaki aracı mı ? Ek olarak aynamdan göremiyorsunuz fakat kısa süre içerisinde göstereceğim.
Yardımcı olmak adına bu kadar çeviri yapabildim. Yanlışlarım illaki olabilir, profesyonel tercüman değilim. Yanlışlarım olursa arkadaşlar düzeltsinler lütfen