Hocam lingusta kullanıyorum, hem başlangıç hem de ileri seviye var elimde. Henüz başlangıç seviyesi 18. dersteyim. Faydalı olacağını düşünüyorum, ama tabiki tek başına yeterli gelmez. Kelime bilgisi için memrise, busu ve mondly pro versiyonlarını kullanıyorum. İnanılmaz derecede faydalılar. Bir de ingilizce altyazılı dizi izleme başladım. How i met your mothers, friends ve walking dead tüm sezonlarını indirdim. ben bu 3 koldan (lingusta, appler ve dizi izleme) ile başarılı olacağımı düşünüyorum. hatta konu açmışlığım da var. ama maalesef güncel tutamadım. Sağlık ve başka sebeplerden ötürü. Bu ay sfırdan tekrar başladım ve 6 ay sonra ingilizceyi akıcı bir şekilde konuşabileceğimi iddia ediyorum.
Bu arada konunuzda belirtmişsiniz sadece ingilzce bilenler yazsın diye, ben faydam olacağını düşünerek yazdım.
Tşekkür ederim hocam alt yazılı dizileri nerden indirdiniz bende geçen aradım pek bulamadım. İngilizce kelime en etkilisi hangisi sizce?
Birde hocam bu lingusta cd olarak mı geliyor dosylarını nerde tutuyorlar. Pc den falan dinlenmiyor mu?