Merhaba,
Bu sene üniversite sınavına girdim ve tercih yapacağım. Daha sıralamalar net belli olmadı ama ister istemez tercih listem için araştırma yapmaya başladım. Adana dışına çıkmak istemediğimden Çukurova ve sonrasında Çağ üniversitesini yazmak istiyorum fakat aklımda sorular var. Sizce özel okulda tam burslu okumak çok sorun olur mu, özel üniversitede okuyor olmam bana karşı ilerde kariyer açısından bir ön yargı oluşturur mu ve son olarak Çağ üniversitesinin bursu yalnızca 4 yıl içinmiş yani atıyorum sene uzarsa 25k lira ödemek zorunda kalacağım, bu da aklımı kurcalıyor. Sizin fikirleriniz nedir?
Merhaba Çağ Üniversitesi mezunuyum, okul gerçekten kötü eğitim kalitesi olsun kampüs olsun, zaten kampüs yok gibi bir şey şehir dışında etrafından hiçbir şey olmayan bir yer

Yaza doğru sineklerden her tarafında koca koca izler oluyor, öğrenci kaliteside berbat erkekler kız düşürmek için geliyor çoğu zengin kızlarında çoğu aynı eğer dersen arabam var, eğitim kalitesi önemli değil ortam olsun tam sana göre bir üniversite

araban yoksa okulun servisleri var ücretsiz ama kendini ona göre ayarlaman gerek