Arkadaşlar evimde TTnet kullanıyorum ve hiç bir zaman TTnetten şaşmadım çünkü evde sadece internette gezinmek için kullanıyorum veya film izliyorum. Sizlere şöyle özetliyim ;
Evde yaklaşık 10 yıldır ttnetteyim yıllardır 8 Mbps idi ve sizlerde biliyorsunuz ki bunun bile hakkını veremiyordu. Daha sonra Ttnet ile görüşüp (1-2 yıl önce) paketimi 16 Mbps yükselttim ki en yükseği buydu. Buldunduğum yerin alt yapısının kötü olduğunu biliyordum. Artık bunu bile verememeye başlayınca müşteri hizmetleriyle çok uzun bir görüşme yaparak bazı işin gerçeklerini de öğrendim ve tanıdık arkadaşla işin gerçeklerini gördüm.
Örneğin evimin olduğu yerin altyapısı gerçekten kötüymüş hatta İl müdürlüğü bulunduğum bölgeye kota olarak 1 Mbps göstermiş.(Bu çok büyük bir olay)
Soruyorum hadi ilk paket olarak 8 Mbps'yi aldım ama evimin altyapısının bulunduğu yer madem 1 Mbps neden bana paket yükseltme işlemi yapıldı ki defalarca sormama rağmen. Bu bildiğiniz nitelikli ************** yani hiç bir zaman veremeyeceği bir hizmeti bana veriyormuş gibi onayalayarak satmışlar. Hatta kullananlar bilir paketlerimiz yıllık v.b dir, o paketten ya çıkarken ceza olarak para ödersiniz ya da paket değiştirirsiniz. Benden bunu bile isteme yüzleri olmadı yani kapattırın dediğim andan itibaren kapatmak zorundalarmış(Hatta bilir kişi gelir internet hız testi yaparsa hiç bir problem olmazmış).
Aklıma şu geldi ve sizden fikir almak istedim ;
Madem bölgemin hız kotası 1 Mbps ki bu geçmişte daha azdır, fazla olacak hali yok ve ben yıllardır ttnetteyim nereden baksanız bana 10 yıldır. (120Ay+) her ay gereğinden fazla para ödemiş olmuyor muyum ? ortalama 20-30 TL bile fazla ödemiş olsam 2400-3600 TL eder. Sizce bunun bir yolu var mıdır ? (Bana yoktur gibi geliyor çünkü her şeyi kılıfına uyduruyorlar ama sizlere de bir sorayım dedim.)