N11 üzerinden 11.11.2016 tarihinde samsung marka bir tv almıştım. 26.06.2018 tarihinde durduk yere görüntü gitti ses vardı. Neyse servisi aradım ithalatçı garanti almışım o dönem geldiler 28.06.2018 tarihinde aldılar evden ve cihaz istanbula gitti. Bugün yapıldı diye servis getirdi kurduk ilk açtılar bir şey yok gibiydi 5 dakika geçti alttaki resimdeki haline döndü. Servis istanbula görüştü tekrar tv ye bakalım diye istediler adamda tvyi aldı geri gitti. Tv de panel değişti diyerek gelmişti.
Şimdi 26.07.2018 tarihinde 20 iş günü süresi doluyor 3 gün var bu tv istanbula gitti geldi vs bu süreyi aşar belli. Şimdi sorum buradan sonra başlıyor. Adam bana dedi ki
1. Atıyorum 2.500 TL ye aldın tv yi 1.5 yıl kullandın yıpranma payını hesaplarlar diyelim 1.700 TL para çıkartırlar bir üst modelde 2.000 TL dir 300 TL fark verirsin bir üst modelini kapalı kutu sıfır gönderirler dedi şimdi burada bu söylenen mantıklımı sizce ? Bence hiç para almadan ya aynı ürünü yada aynı tutarı iade yapmaları gerekmez mi ?
Bu konuda tecrübesi / bilgisi olanlar bir fikir verirlerse sevinirim.
https://i.hizliresim.com/moJM82.jpg