@quartin; şimdi öncellikle sözleşmeli çalişicaksın sözleşmeli çalışmanın avantajini herşeyini anlatıcaksın sahibindene doping aticam 450 lira harçicam afiş yaptiricam bunları babasının hayrına yapmıcaksın sonuç olarak tapuya gittiğin zaman bile sen ev sahibi ile müşterini yanyana getirip konuşturmucaksın kardeş
aradan cıkarsan komisyon alsan bile aradan cıkartırlar 2 kişi gidiceksin tapuya bile birisi ev sahibi ile konusucak birisi müşteri ile ev sahibine diceksin kardeş sen paranı kafana takma 200 bin istemiyomusun tamam işte 210 bin 10 bini benim emeğim sözleşmeni yapican ki kafan rahat olacak %3 komisyon dersen küfür gibi gelir adama mafyavari ile ilgisi yok o senin emeğin
bak ben 4 yıl bir inşaat firmasında satın alma müdürlüğü yaptım sana şirketin ismini söylesem vay be dersin, 2 yıl samsunda bir inşaat firmasında çaliştim hem emlak işi yaptım hem inşaat işi yaptım şuan samsunda ilk ve tek discotek'i açiyoruz 8.5 milyon'a arsa aldık sırf bu proje için sen bana güven bunu dediğim gibi yap başka türlü iş yapamazsın sen diğerlerinden farkını koyacaksın ki seni tercih etsinler
@maksimos; şöyle izah edeyim bayiliği kendin açicaksan cok mantıklı remax kurumsal olduğu için güzel reklam ve dizayn ile cok çalışan alırsın herkez deli gibi iş ariyor etrafına da faydalı olursun incelediysen bilirsin yanında çalışan birisinden
* masa ücreti alırsın, afiş v.s benim bildiğim yer var dersin ordan yaptıralım derrsin matbaacı ile anlaşırsın getirdiğim işten %5 - %10 komisyonumu alırım dersin ordan alırsın yanındakiler daire dükkan kiralarlar yarısını seve seve sana vvermek zorundadırlar remax'in işleyişine bak mantıklı bir şey sadece çalişan olsam ben remaxda çalişmazdım ama iş yeri açmak için remaxı tercih ederdim
@Dostserver; dostsever kardeşim dediğin mantıklı misal ben zamanında 80 bine bi ev aldım sonrasında evin önünde tramvay geçti evin fiyatı 2 misli arttı şimdi ise evin az ilerisinde lozan cadde projesi yapiyorlar evin fiyatı şuan 230 bin tl dediğin şey cok mantıklı ama risklidir. risk almadanda birşey olmuyor bu hayatta değilmi