veyselbozdagli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail ile değil QQ ya davet ettim orada ön konuşma yaptık. Mesaj tam olarak böyle ve bi kaç yanlışı düzeltmek isterim.
1- Bölgesel yayıncılık dediği tam olarak nedir bilmiyorum. Bu seçeneği seçersek 100.k usd yi ödeme mevzuunu anlamadım fakat sunucu biz tarafından sağlanır dediği tahmin ediyorum ki oyun dosyalarına tam erişimimiz olamayacak ve onların sunucularına barınarak bizim sadece uzaktan kısıtlı erişimimiz olabilir diye düşünüyorum

Mesaj biraz daha yorumlanabilir görünüyor heralde. Çevirmen bulup sonraki görüşmeyi beklerken meraktan kudurmamak için somak istedim forumda
Zaten orası kesin sunucu kendilerinde bulunacak ve geliştirmeleri kendileri gerçekleştirecek size bir yönetim paneli sunulacak oradan müdahale edeceksiniz aksi durumlarda zaten size bir erişim vermezler her türlü problem ve sorunda kendileri konuya müdahil olup destek sağlarlar bunun içinde yıllık bir ücret talep ediyorlar tahminimce 100 bin dolar ile 500 bin dolar onun için sunucu bakım masrafları ve güncellemeler için.