Bilgi Host adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam bende senin gibi araştırma içerisindeyim yaklaşık 2 haftadır araştırdım salcano city fun 50 HD var onada bakmanı tavsiye ederim. Bende bu bisiklette karar kıldım.
Teşekkür ederim, listeye ekledim model olarak.

ruudler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aktif bisiklet süren biri olarak marka/model önerisi yapabilirim.
Merida crossway pek sorun yaratmayan ve kullanıcısının memnun eden bir bisiklet.
Carraro %100 Türk yapımıdır. Tüm kadro Türkiye 'de üretilir ve komponetleri takılır. Pek sorun yaşamazsın ancak geometri açısından pek sevmiyorum.
Kron ise kesinlikle önermem. En fazla kadrosu kırılan bisiklet üreticilerinden biridir.
Şehir içerisinde iş/ev arasında kullanım yapacaksanız, dağ/mtb değil hybrid bisiklet tercih edin. Amortisör ve lastikler, şehir içerisinde zorluk çıkartır. MTB yani dağ sınıfı bisikletleri işe gidip gelmek için ideal değildir. Çok fazla efor harcarsınız.
Ayrıca yokuşlu bir yerde oturuyorsanız, shimano steps elektrikli modelli bisikletleri de tercih edebilirsiniz.
Teşekkürler, Kron'u tavsiye eden kullanıcı arkadaşlarım olmuştu ama şimdi listemden çıkardım. Merida Crossway modelleri gemel olarak ayırdığım bütçenin dışına çıkıyor. MTB sadece zaman zaman doğal parkurlara gideceğim için düşündüm ama ağırlık şehir içi olacağından beni çok yoracağını biliyorum. Genelde baktığım modeller şehir için o yüzde. Hybrid denenler bunlar mı bimiyorum, model olarak dağ bisikletinin kadrosu daha ağır olan ve lastikleri şehir tipi olanları.
ducaS61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende işe gidip gelmek için carraro 2924 modelini aldım alma sebebimde bir tatil şehrindr turistlerde gördüm uzun yolda sürüyorlardı. neden dag bisikleti gibi bir soru yonelttim hafif 24 vites ve saglam demesiyle bende aldim yaklasık 1 ay olucak işe gidip geliyorum. cok da memnunum. tavsiye ederim.
Ne kadar yol yapıyorsunuz günlük?

EmrecanKitir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz delice de sürecekseniz dağ bisikleti daha mantıklı, şehir bisikletleri agresif kullanımlarda jant teli kırıyor. Günlük 100-150 KM sürdüğüm zamanlarda çokça yaşamıştım bu sıkıntıyı. Bende arayıştayım bisiklet detaylarından pek anlamıyorum.
1000-1500₺ aralığında dağ bisikleti önerilerine bende açığım, alıntı yapılırsa öneri yapılırken sevinirim.
Delice sürmekten kasıt parkura göre sıradışı kullanım ise benim günlük parkurum ekseri asfalt yollar. Pek delice sürmeye uygun da değil. Tempolu stail sürüş olabilir. Günlük 100-150km ciddi rakamlar... Helal olsun

YakupAnlatiyor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocalarm bir tane kullanmadığım spor yapmak için aldığım bisikletim var. MTB ROCRİDER340 isterseniz satabilirim.
Örnek resim.
https://i.hizliresim.com/5DA8yl.jpg
İstediğiniz rakam nedir?

cmaffiliate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dağ bisikleti şehir için de sizi yorar. Hybrid bisiklet sizin için en uygun model olacaktır
Evet onun için ikinci planda tutuyorum dağ bisikletini. Teşekkür ederim.

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çift amortisörlü 26 jant ve yol lastikli alırsan yeterde artar sana yazdıklarına göre ortalama 35 km civarı yol hesaplamışsın bisiklet için fazla mesafe değil,
fazla para bağlamana gerek yok letgo da bile çok iyi bisikletler düşüyor marka takıntısına pekte girme derim carrefourda satılan bisikletler bile seni yıllarca götürür.
Yok aslında 35 km de değil Bisiklet için şehir içi normal seyir hızında 45-50dk. 10-12km civarı çıkar sanırım. Ring şeklinde düşünün, tek yön değil, başlangıç noktasından başlangıç noktasına şeklinde. Dağ bisikleti ikinci planda. Eğer ille de ben şehir içinde günlük 15-20km sorunsuz yapıyorum diyen olursa o modeli düşünebilirim ama akla pek yatmıyor.