Dolar 2 tl civarı olsa bence bir çok kişi nulled işinden vazgeçecektir. Ama bir web sitesi için ortalama alınan para 600-800 lira olduğunu varsayarsak zaten ortalama 100-150 tl arasında hosting'e gidecek. 60 dolarlık bir temada aldı diyelim. 260 tl temaya verecek bu adam. 150 lirada hosting'e verdi diyelim. Düz hesap 400 lira. Şimdi geriye kalan 200 liraya bizim yaptığımız herşey kalıyor. Sitenin oturması o su bu su derken herşey için geriye 200 tl kalacak. Bence bu iş hamallığa yol alıyor. Çünkü müşteriye fiyat arttırsan müşteri afedersiniz ama hotlayacak 2 2 4. Ki kendince haklıda. Nulled temaları bende gönül rahatlığı ile kullanamıyorum. Ama müşteriye de lisanslı tema diye vermiyorum. Durumu açıklarım kabul ederse yaparım o fiyata. Kabul etmezse fiyatta artışa giderim veya işi almam. Tüm suç doların bence tema satıcısının da bir suçu yok . Global satış yapıyor adam senin Türk Paran değersizleşmişse ona ne gibi ...
Sana
katılmıyorum, sebebi parası yoksa bu işlere ona göre girişecek yoksa ***** temayla iş yürümez.