Hocam bu Türk telekom kadar sahtekar bir firma görmedim, sene 2015 Aralık ayında evime İnternet başvurusu yaptım. Aradan 20 gün geçti kimse gelip bağlantı sağlamadı. Akabinde bende 21. Gün gidip bayiye başvuru iptal ettirdim. Orada ki kadın zaten durumunuz pasif olarak gözüküyor herhangi bir sorun olmaz iptal ediyorum demişti. Neyse ertesi gün sabah 7 de bana kullanıcı adı ve şifre geldi. Ben de sistemsel bir hata olduğunu düşünerek umursamadım. Ardından 6-7 ay sonra bir avukat beni arayarak 800 TL Türk Telekom borcum olduğunu söyledi. Türk Telekom müşteri hizmetlerine sayısız kayıt açtım ve hepsi olumsuz olarak dönüş yaptılar. En Son kaydım da baya küfür edip mahkemeye vereceğimi söyledim. Akabinde bana şöyle bir bilgi verdiler ben İnternet başvurusunu iptal ettirdikten sonra o başvuru yaptığım bayi ben mağdur olmayayım diye internet başvurusu yapmış benim adıma ve onaylanmış. Vel hasıl kelam o 800 lira borcu ödedim tüketici hakem heyeti dahil her yere başvuru yaptım. Herhangi bir olumlu dönüş yapılmadı.