Yup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yemek yapmayı sevdiğimi ve mutfakta zaman geçirmenin kendimi mutlu hissetmeme neden olduğunu farkettim. Daha önce yemek ile ilgili workshopa katılmadım, istanbulda tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? Meksika mutfağı dışında hepsi olur. Eatalyi merak ediyorum aslında daha önce gitmiş olan varsa MSA,Usla ... artı eksilerini yazarsa sevinirim.
MSA'da 8 haftalık eğitim aldım. Benim şefim şu anda Intema Yaşam'da eğitmen şeflik yapıyor. Gerçekten çok iyiler. Workshop şeklinde katılımlarda doğrama vs. gibi konuları kendileri yapıyor genelde ve size sadece reçete uygulatıyorlar. 8 haftalık eğitimde hemen hemen herşeyi siz yapıyorsunuz.

Eatly'de Şef gibi et workshop'una gitmiştim. 1-2 saatlik workshoplarda aynı istasyonu 2 kişi kullanıyor. Bu sebeple yanınıza gelecek kişi ile iyi anlaşmak lazım. Biraz karışıklık oluyor. Eğer bir arkadaşınız varsa mutfağı seven beraber katılıp aynı istasyonda çalışmak iyi olacaktır.

İlk etapta 1-2 saatlik bir workshop'a gidip sonrasında MSA 8 haftalık kursa katılmanı tavsiye ederim. Hem güzel etkinlik oluyor. Bu arada para çok gibi görünebilir ama inanın bana yaptığınız yemekleri hem yiyerek hem fazlasını eve götürerek çıkarıyorsunuz. Ben her gün 3-4 kadeh şarabımı da içiyordum.

Sorun olursa yardımcı olurum.