Şöyle ki, veterinere gitseniz dahi bu takviyelerin verilmesini söyleyecektir. Catmilk dediğim şey, benim annesiz yavrularda kullandığım kedi maması. Gerçekten hayat kurtarıcı. Veteriner vitamin adı belirtebilir size. Ama dediğim gibi yarım çay bardağı mamanın içine 1 damla balık yağı atsanız şimdilik yeterli. Kendim uyguladığım için söylüyorum. Ama tabiki içiniz rahat etmiyorsa en iyisi bir veterineri de arayıp danışabilirsiniz. Yani yavruyu veterinere götürmek olmaz henüz ufak olduğundan dolayı, fakat telefonla yardımcı olacaklardır. Elimden gelen bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.
Merhaba anneden aldığı süt yetecektir. Veteriner değilim ama hayvan aktivistiyim. Zannediyorum ki kurumamaya başlamadan dışandan bilinçsizce vitamin v.s takviyesi yapmak zararlı olacaktır. En doğrusu veteriner kontrolü

Tüyleri kadar uzun ömürleri olsun
para filan yoksa belediye vet git sokakta buldum de baksınlar sahiplenecem bunu filan de.
Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. Şimdi dışarı çıkarmaya da çekiniyorum. Çok çok küçük. Serçe kadar yavrum. Ben en iyisi yarın bir telefonla arayayım bakalım. Fikirlerinizi paylaştığınız için tekrar çok teşekkür ederim.