Merhaba dostlar, eminim kilo konusunda benim gibi dert yanan yuzlerce r10 uyesi vardir. Tabi is yemek yemeye gelince kimse hayir diyemiyor, yeri geliyor makarnayi bile ekmekle yedigimiz oluyor veya et tava olupta yaninda sicak lavas ekmegi olmadan da olmuyor

. Bunye ozellikle ekmek yemeye alistigi vakit hele birde fazla hareketli birisi degilseniz kilo almaya basliyor. Aslinda kilo almak basit birsey ama onemli olan o kiloyu vermek.Bazi insanlar kilo aldigi vakit vucudu ile orantili oranda kilo aliyor, bazilari da benim gibi kilo aldigi vakit kalca ile gobekten direkmen alıyor. Ozellikle son 2 yildir gitgide artan ekmek ihtiyacim ve araba bulunmasindan dolayi hareketsiz kalmam sebebiyle 20 kilo aldim.Aynadan kendime baktigim vakit gordugum koca gobek moralimi bozmaya basladi. Aslinda kilo vermenin temel sarti iradeli olmak ve eski aliskanliklari birakmaktan geciyor.15 gun once 90 kilo idim ve diyete basladim. Peki ne yapiyorum?
* Ekmek, hamur isi ve yagli yiyeceklerden uzak duruyorum.
* Gunde minimum 2.5 litre su iciyorum.
* Aksamlari 2 adet ceviz icini 1 su bardagi suyun icine ikiye bolup atiyorum, sabah kalktigimda ceviz suyunu ac karnina icip akabinde cevizleri yiyorum.
* Telefonuma adim sayar yukledim, gunluk toplam 10.000 adim atmaya calisiyorum.
* Sabah kahvaltida 2 parca kepek ekmegi yiyorum.
* Aksam 7 den sonra yemek yemiyorum.
* Abur cubur kek ve cikolata tarzi urunleri diyet suresince yemiyorum.
* Yemeklerin yanina marul, maydanoz, domates ve salataliktan olusan salatami yapiyorum, az tuz ve yag atiyorum akabinde bunu yiyorum.
* Ogun aralarinda acikirsam elme ve portakal yiyorum.
15 gunde 2.5 kilo vermisim, calismalarima devam edecegim ancak gobek konusu ile alakali mekik cekmeyi dusunuyorum cunku gobek bolgesi, en zor yakilacak yag cesitlerinden birisi oldugu icin beni ugrastiracak gibi duruyor.