SeaMs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alt yapıyı getirme çabasından sonra mükemmel bir şekilde port yok problemi ile karşlılaştık ve problemden sonra, yeni eve nakil başvurusunu yaptık fakat dertler bitmiyor.
Bugün gelip telefon kutusuna adımızı yazıp gitmişler, iç tesisatla ilgilenmiyorlarmış, işaretlemişler biz yine sorduk teyitini aldık durumun sonra bağlantılarını gerçekleştirdik.
Telefon hattım şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor, arama yapabiliyoruz, arama alıyoruz bir problem yok. Fakat internet çalışmıyor en çok üzüldüğüm konuda DSL ışığı bile yanmıyor.
Türk Telekom'da işlem geçmişini kontrol ettiğimde telefon hattının nakli tamam fakat diğer bir işlem olan Nakil süreci hala açık gözüküyor, paketim tam tanımlı değil Hız ve AKK yazıyor adı yok, aynı dondurma işlemini açarken ki aktivasyon olayı gibi.
Türk Telekom'u arıyorum, herkes farklı bir şey söğlüyor biri diyor kendi otomatik aktifleşir biri diyor ekipler gelecek zaten ekipler gelmiş işaretlemiş gitmiş kimse derdimi anlamıyor. İnternet hadi gelmedi onu anladımda DSL ışığının yanmaması içimi çok kararttı.
Şu an iç tesisatım bağlı, modemim vb. tüm her şeyin ayarı tamam, peki neden internet gelmiyor? Neyini bekliyorum ben bunun anlamış değilim, çekmediğimiz problem kalmadı. Artık sabırsız olmaya başladım çünkü bekle bekle hiç bir şey düzelmiyor.
yoksa vodafone net mi