kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazdığınıza göre söylüyorum, telefon hattınız ile ilgili işlemler tamamlanmış ama internet ile alakalı işlemleri yapılmamış, ondan dolayı probleminiz var, yapacakları şey yerel birim tanımlayacak üst birim onaylayacak olacak bitecek, ama ne zamana yaparlar mechul, İzmir gibi bir yerde 30 güne ancak yaptılar çıldırdım resmen
Daha neyin onayını bekliyoruz tam bir komedi, işler ellerinde ağlıyor. Çok basit şeyler çok uzun sürelerde tamamlanıyor, cevabınız için teşekkür ederim, sizdemi bu tarz bir problem yaşadınız hocam?

GökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size tavsiyem adi Türk ama kendi Türk olamayan bu kurumun sizin bolgenize bakan birimin yanina gidip durumu anlatip ilgili ekibi sizin bulmaniz. 4 yildir bu sekilde yapiyorum,isin basinda duruyorum. Malasef bu kurumun genetiginde bu var.
Hocam bizde dediğiniz gibi yapıyoruz, zaten çok büyük emeklerimiz sonucu böyle uğraştığımız için alt yapı 2.5 ayda geldi. Taşınmadan önce eski evde internet kullanırken bir problem olduğunda arıza kaydı bıraktıktan sonra çok kısa sürelerde gelip problemleri halleden ekip, nakil, alt yapı, vb. gibi problemleri inanılmaz yavaş karşılıyor.