Merhaba değerli forum üyeleri geçtiğimiz günlerde enpara blokosi ile ilgili olarak bir konu açmıştım (
buradan inceleyebilirsiniz) ve hesabımın kapatılmasının gerekçesini öğrenmek için yoğunlukta
(içerisinde bulunan bakiye için değil fişlenme duygusu çok koyduğu için ısrar ettim) müşteri hizmetlerini aramalarım bugün sonuç verdi. Banka tarafından arandım ve bana nihayet aklıselim bir açıklama yaparak gerekçelerini sundular.
Gerekçe olarak hesabın bireysel hesap olmasına rağmen yurt içinde aşırı para transferleri olması nedeniyle bankanın tedbir amaçla kapattığını kendileriyle çalışmam için ticari hesap açmam gerektiği belirtildi ve teşekkür ederek telefonu kapattım.
Geçtiğimiz günlerde açtığım konuyu bazı üyeler başka yerlere çektiği için bu konuyu açma gereği duydum en azından bunu yaşayanların bilgisi olsun.
hocam öncelikle geçmiş olsun. biraz daha ayrıntı vermeniz faydamıza olur diye düşünüyorum. mesela aşırı para transferi derken günde ortalama kaç adetti? bu transferlerin montanı ne kadar yüksekti? bu bilgiler işimize çok yarar.