Merhaba değerli forum üyeleri geçtiğimiz günlerde enpara blokosi ile ilgili olarak bir konu açmıştım (
buradan inceleyebilirsiniz) ve hesabımın kapatılmasının gerekçesini öğrenmek için yoğunlukta
(içerisinde bulunan bakiye için değil fişlenme duygusu çok koyduğu için ısrar ettim) müşteri hizmetlerini aramalarım bugün sonuç verdi. Banka tarafından arandım ve bana nihayet aklıselim bir açıklama yaparak gerekçelerini sundular.
Gerekçe olarak hesabın bireysel hesap olmasına rağmen yurt içinden aşırı para transferleri olması nedeniyle bankanın tedbir amaçlı olarak kapattığını kendileriyle çalışmam için ticari hesap açmam gerektiği belirtildi ve bu gerekçelerine saygı duyarak teşekkür edip telefonu kapattım. Ha içerisindeki para derseniz onun akıbeti hala belli değil
Güncelleme: hesaptaki parayı da internet bankacılığı ve kart kapatıldığı için finansbank şubesinden çektim. Gün içerisinde hesabıma 8'den fazla giriş olmuş ve giriş olarakta (X.XXX) şeklinde bir para girişi olmuştu
Geçtiğimiz günlerde açtığım konuyu bazı üyeler başka yerlere çektiği için bu konuyu açma gereği duydum en azından bunu yaşayanların bilgisi olsun.