Selamlar iyi forumlar,

aracımı satmak için anlaştık. Araç 4 yıldır bizde. Bugüne kadar ağır bir sorunu olmadı. Yolda bırakmadı. (Kendi hatam haricinde 1 defa kaldım)

Alıcıya aktardıklarım;

Oto 4 yıldır bizde, ön kaput; ön sağ sol çamurluk ve tampon değişti. 1 kazası var 2800 TL. Başka bir şey yok diye biliyorum. Ama ben ustaya göstermedim alırken, boya;motor vs. durumu bilmiyorum dedim.

Neyse expertiz yaptıralım dedi.

Ekspertiz sonucu sadece ''ön kaput ve sol çamurluk değişmiş çıktı. Haricinde boya bile yok. Dediklerimden daha iyi çıktı. Motor durumu %96 çıktı. Ancak üfleme var yazdı motorda. Ayrıca yağ bitik çıktı. Çok az yani ki biliyorum, değiştirecektim. Ekspertiz yapan adam yağ seviyesi az, ondan üfleme yapmıs olabilir dedi.
----------------------------------

Başka ustaya gösterdi, adam daha gider gitmez. ''Yahu bilader, napacaksın pejo. 2 ayda ön takım eline alırsın. Bu araba nasıl 170 bin de , 8 yaşında daha fazladır vs. Tabi gerekli cevapları verdim.

Sonra motora öylesine baktı, kaputu kapattı. Karşı taraf motor üflemesini anlatmış, motora detaylı bakmadan daha bitik kesin o zaman demiş. Yahu var mı böyle birşey? Detaylı incelemeden?

-----------------------------------------------------------

Şimdi ustaya verdim tekrardan, 10 bin bakım yaptırıyorum. Usta da bakacak üflemeye.

Sormak istediğim eksperden %96 çıktı performans gayet iyi, bitik olabilir mi? Ustanın fikirlerinden ziyade sizinde önerilerinizi almak istedim.

Teşekkürler. (Not: alıcı almadı arabayı )