SonBirDefa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kozmetik veya çerez-tek ürün marka üzerinde kullanılabilir. Sizlere önerim daha çok sipariş panelinde çok rahat işlem yapma imkanı olması gerekiyor.
SonBirDefa değerli yorumun için teşekür ederim
Aynen dediğin gibi , belirli sektörler için uyugun bir sistem olacak , yani benim yaptıgım sisetm bir n11 yada hepsi burada olmaz
kuruyemiş,kozmetik, elektornik sektörü ,otomotiv,eğitim,sağlık,tarım,gıda, v.b. bir çok yerel ,bölgesel yada ülke çapında hizmet veren firma ve kuruluşlar için uygundur.
sistem bitiğinde farklı tasarımları ve bir çok özelliği aktif olacak, bir çok e-ticaret hizmeti veren firmaların sistemi ile kıyaslandıgında bir çok yönde daha iyi bir sistem oldugunu göreceksiniz.
eğer şimdiki halini bile kıyaslarsanız , ne demek istediğimi anlıyacaksınız.

yazdıgımız sistem sadece satış yap iş bitti değil , müşterinin sürekli alıveriş yapabileceği kendini güvende hisetiği ve firmanın müşteriye daha iyi hizmet verebilecek bir sistem tasarladık ve yazdık
bittiğinde inşallah ne demek istediğimi anlıyacaksınız

teşekürler