ardayuce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu sıralar radikal kararlar alıp alıp duruyorum. hemen hemen 1 buçuk yıldır Ankara'da yaşıyordum ve tekrar İstanbul'a dönmeye 1 saatte karar verdim ve pılımı pırtımı toplayıp ailemin evine yerleştim. Son derece bunalımdayım ve depresyondayım. 2 buçuk yıllık bir ilişkim var İstanbul'a gelir gelmez o ilişkimi sonlandırıcam derken tam aksine dahada bağlanmaya başladım evden çıkmak istemiyorum şuan tarayıcımda yalnızca r10, youtube ve Gmailim açık. Çalışmak dahi istemiyorum. Anka kuşu gibi küllerimden doğar mıyım yoksa o küllerde boğulur muyum bilmiyorum. Hatta küllerinden doğan kuşun anka kuşu olduğundan da emin değilim. Ne önerirsiniz depresyondan çıkmam için....
Hocam merhabalar, öncelikle depresyon durumu için bu söylediklerinizin minumum 3 ay kadardır devamlı bir şekilde var olması lazım. Bu süreç için size 3D kuralını önerebilirim, en azından ani kararlar vermemek adına 3D şu oluyor. Öncelikle bir karar vereceğiniz zaman kendinizi DURDURMAYI deneyin daha sonra DÜŞÜNME aşamasına geçin niçin böyle? bu durumun bana zararı ne? vs gibi soruları düşünmeye çalışın ve en son DAVRANIN eğer bu DURUP DÜŞÜNME sonucunda mantıklı bir karara varırsanız eyleme geçin.
Bu anlattığım çok basit bir durum ama bir psikolog veya bir psikolojik danışmandan onlarda olmazsa psikiyatrdan ilaç alıp aynı zamanda terapiye devam ederek sorununuzdan kurtulursunuz inşallah ama forumda söylenen çoğu şeye kulak asmanızı tavsiye etmiyorum hocam.
Geçmiş olsun.

satalker34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Leponex DiyeBir ilaç var her derde davadır
Hocam dediğiniz ilacın birçok yan etkisi vardır. Bu ilaçları kafamıza göre kullanmak bizlerde ters etkiler yaratabilir dengemizi alt üst edebilir. Bu ilaçlar beyindeki nöronlara doğrudan etkilidir. Kaş yapacağım derken göz çıkartmamak en iyisi diye düşünüyorum