esezcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devletin koyduğu kurallara servisler çok uyuyormuş gibi konuşmayın Allah'ınızı severseniz.
Bile bile 20 iş günü kasıtlı ürün bekleten servisler var.
Akıllı telefonlar için Aynı gün servis hizmeti veren firmalar var.
General mobile vip servis hizmeti veriyorum diye reklam veriyordu, ama 2 gün telefonumu serviste bekletilince Bimer'e yaptığım şikayet sonrası verilen taahütlere ve reklamlardaki şartlarına uymadığı gerekçesiyle vip servis ortadan kaldırıldı. Çünkü aynı gün hizmet vermedi.
Ürünün arıza belli test etmek 3 gün nasıl sürecek anlamıyorum. Arızasını zaten detaylı şekilde hizmet noktasına bildirmişim zaten bana verecekleri cevap yapılacak veya yapılmayacak şu kadar sürede yapılacak olay bu anlatabildim mi ? Aldığım pc ile oyun oynamıyorum ekmeğimi bilgiyarım üzerinden kazanıyorum servisin keyfine göre haraket edecek onların insafına kalacak değilim. Kimse acaba bilgisayarım bozulabilir diye yedek bilgisayar bulundurma lüksu veya durumu olmayabilir.
Verin servise bekleyelim görelim bakalım sizin dediğiniz gibi mi oluyormuş.Ben size 20 günde gelecek demedim aynı gün alamayacaksınız bunu bilin kendinize göre haklı olmanız gerçekleri değiştirmiyor.