Glare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Bu hikayeyi nerden duydum, kim anlattı veya ben eskiden kafamdamı kurmuştum hiçbir bilgim yok ama biryerlerden aklımda kalmış ve çok sevdiğim bir hikayedir. Doğruluğu veya yanlışlığı konusunda kesinlikle emin değilim sadece aklımda böyle bir hikaye kalmış ve anlatıyorum iyi okumalar
R10 forumunun ilk kurucularından olan abimiz o zamanlar bu forum için çok emek harcar ve forumu meşhur eder. Birde bu abimizin gözünden sakındığı sevgilisi vardır karşılıklı olarak çok güzel bir aşk yaşarlar ve çok mutlulardır. Bu aşk yavaş yavaş evlilik aşamasına doğru ilerlemektedir.
Ancak bir sorun var abimizin evlenmek ve geçimini sağlamak için yeterli birikimi yok. Durumun farkına varan abimiz hemen elindeki para eden siteleri satılığa çıkarır ve bu siteleri çok güzel bir fiyata satar ve evliliğe rahat bir adım atmış olur.
İlginç olan yanı şimdi başlıyor. Bu abimiz siteleri satmadan önce hepsine bizim meşhur pixeli yerleştiriyor ve içine sevgilisi için küçük bir not bırakıyor. "Herşeyi sana yazdım,herşeye seni yazdım" Ne kadar ince bir davranış.
Ve siteler satıldığında sözleşme yapılıyor. Site kimin eline geçerse geçtin pixel siteden kaldırılamaz ve kaldırılması suç teşkil eder.

Okuduğunuz için teşekkürler. Böyle bir hikaye varmı yoksa benmi şizofrenim biri beni aydınlatsın
dogrumu yalanmi bilmem ama guzelmis