Alıntı
Biz böyle bir tavır sergileyen kişi yada kuruma hizmet vermiyoruz. Sizin nasıl firma seçme, dilediğiniz firmayla çalışma-çalışmama hakkınız mevcut ise bizimde dilediğimiz müşteri ile çalışıp-çalışmama hakkımız mevcut.
Çok güzel söylenmiş ve haklılarda.
2 yıla yaklaştı sanırım hizmet alıyorum kendilerinden bu zamana kadar 8 kez destek talebi oluşturmuşum. Bunlardan biri müşterileri değilken sorduğum bir kaç soru, diğeri site taşımayla ilgiliydi. O zaman yeni açılmalarının şerefine sanırım site taşıma yapıyorlardı ve sağolsunlar sitelerimi taşımışlardı. Bütün ticketlarıma baktım ve cevap verilme süresi maksimum 9dk olarak gördüm. Ortalamasını alacak olursakta 4-5dk civarında cevap almışım sürekli. Kendilerinin son derece kaliteli bir hizmet sunduğunu düşünüyorum en azından türkiye ortalamasının oldukça üzerindeler. Müşteri olarak bizlerinde sorumlulukları mevcut. Ben destek talebi açarken, hangi firma olursa olsun çekiniyorum, acaba saçma bir şey mi soruyorum diye 3 kez düşünüyorum. Oradaki insanların gereksiz yere 1 dk'sı nı bile almaya kimsenin hakkı yok.