Newyork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyide aşınmaya müsait bir ürün ve sen o arıza ıvır zıvır olmasına karşılık olan TAMAMINA Bedel ödeyip Yıkama yapıyorsun.

Niye ücret ödeyesin?

Zevkine alıp kırsan tamam ödemen gerekir ama bu durumda ödenecek zerre bir olay yokki?

Sen orada aracı zaten parasıyla yıkıyorsun.

Bu Ücretin içinde zaten adam vergisini koyuyor, ürünün yıpranmasını ıvırızı zıvırını hepsini koyuyor.
Birebir benim söyleyeceklerimi söylemiş arkadşaım kesinlikle katılıyorum. Sakın ola 1 kuruş bile verme. Sen parası ile hizmet alıyorsun. Kırılma patlama vb durumlar gözönünde tutulur o makinaları şirketler öder adamlar size şark kurnazlığı yapmış.

Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar iyi niyetli olmayın, insanlar bunu hak etmiyor.
HAZARFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemeyi yapmazdım. Onlara orada boş boş dursun diye mi maaş veriyorlar. Gidip kontrol edip, bakımlarını ve arızaları varsa yaptırmaları gerekiyor.
EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin bir mesuliyetiniz bulunmuyor, kullanılan malın eskimesi en sonunda kırılması arıza vermesi normal. Hiç bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

10 Yıldır kullanılan cihazı size sıfır olarak aldıracaklar şark kurnazları.

ASLA PARA VERMEYİN!!!.
torino7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otomatlar bazen arabayi ciziyor, anteni goturuyor. O zaman da zarari karsilamalari gerekiyor.

Verme zorla alacak halleri yok insanlik hali. Cafede bardagi kirdiginda parasini mi oduyorsun?

Bu arkadaşlarada katılıyorum bak 1 kuruş bile verme. Git hatta şikayetçi ol o admalardan beni rencide ettiler üzerinede ne kadar varsa al dediler falan diye.