Hizmet kalitesi güzel ( int hızı & fiyat & akn olmaması) fakat hizmette 0lar nerdeyse. Vakıfbank online işlemde otomatik ödeme talimatı seçeneği olmadığından turk.net'in sistemleri üzerinden otomatik ödeme talimatı verdim ödemeyi alamıyorlar ticket oluşturdum arandım kredi kartı son kullanma tarihini yanlış yazmışsınız dediler, yahu normal öderken doğru yazıyorum otomatik ödeme talimatınamı yanlış yazmışım gerizekalımıyım ben arkadaşım sence dedim, kontrol edelim dedi 04/19'mudur son kullanma tarihi dedi evet dedim istersen kartında fotosunu çekip mail atıyım yanlışlık yok benden kaynaklı karttan çekin çekebiliyosanız talimat var manuel ödeme gerçekleştirmeyeceğim uğraşamam her ay dedim. Kredi kartınız onlime ödemeye kapalıdır belki dediler arkadaşım netflix aboneliğim var aylardır çatır çatır çekiyo buna ne demeyi düşünüyosun peki dedim bizden kaynaklı bir sorun olabilir ticketınızı tekrar aktif ediyorum incelenip dönüş sağlansın dedi halaa bekliyorum
Ki şunuda belirtmek isterim beni arayan arkadaş doğu şiveli konuşan bir arkadaştı, kimseyi küçük gördüğümden değilde yahu arkadaş doğu batı kuzey güney şiveli konuşan personelin call centerda işi ne ?