Merhaba Arkadaşlar,
Konuyu yakından takip ediyorum ve aynı zamanda da sorunlarımı çözebilmek için sürekli Muvhost ile ticket üzerinden cevap verdikleri kadar iletişim kurmaya çalışıyorum. Burada
Arkadash adlı arkadaşın dediklerine katılıyorum. Eğer ki burada bir upgrade yapılacaksa yedekleme sorumluluğu firmadadır.
Ben neyse diyorum ve buda tecrübe olsun bize ama kaldıramadığım tek nokta iletişimsizlik. Sabah 9 da ticket yazdım dedim ki, yedeklerim çalışmadı madem bana sıfırdan hemen bir vds verin ben elimdeki yedekleri deniyim ama 2.5 saat geçti daha cevap yok. Sadece sistemin otomatik mesajları var ortada. Eğer ki vds kurulmayacaksa bana bileyim ki gidip başka yerden bulup alıp sorunu çözemeye çalışayım. Forum üzerinden de demin yazdım, bakalım beklemekteyiz. 2018 gelmeden sıkıntısı geldi bakalım hayırlısı olsun.
Ayrıca tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
Arkadaşlar bu konuda çok profesyoneller sanal santral kullanıyorlar hemen kapatıyorlar. olası bi durumda telefonlara ulaşamiyoruz. tickata yazacaz onlar cevap yazana kadar beklicez başka seçenek yok.
Böyle yazışarak olmuyor. Bari kendileri arasalar belki konuşunca çözecez. Ulaşmak imkansız. Allah korusun siteleri gitse telefonlar zaten santral mesai saatleri dışında. o zaman ulaşmak imkansız. stress gebertirler adamı.