Bu tür şirketler telekom altyapısı üzerinden işlem yapıyorlar.Telekom zaten o hızı verse herkes ttnet kullanır ama bunlar da telekom üzerinden internet verdikleri için yeşil bkun lacivert'i oluyor.1 bucuk yıldır telekominikasyon alt yapı ve teknik hizmetlerde calısıyorum (ttnet değil )
Abonelik alacaksanız firmanın kendi alt yapısınımı kullanıyor onu sorgulayın.Mesela süperonline suanda kendi fiber alt yapısını olusturuyor herkes heryerde süperonline fiber var sanıyor ama öyle değil.Süperonline alt yapısı olmayan yerlerde telekomu kullanıyor.Vatandas ben fiber kullanıyorum diyor.İş öyle değil işte.Halk olarak fiber kablosunu bile bilmiyoruz.Bu konuda bilgi eksiklğimiz var.Bakır kabloyu fiber diye sallıyorlar abonelere.Bizim bile yaptıgımız oluyor.
Bakın etrafınızdaki binaların telekom dağıtım kutularına.Kablolar bağırsak gibi sarkmıs kutu kapakları acık.Karı var yagmuru var.Bu tür iletken maddeler oksitlenecek küflenecek tabi ki hızı etkileyecek.Türkiyenin en köklü firması ama saha enkazdan başka bişey değil...