Normalde cevap yazmam ama öyle içimden geldi yazayım dedim yazınızı bir daha okuyun
bitcoin balondu patladı Kesinlikle uzak durun bu işlerden,Maddi bir değeri yok.Eline alıp kimseye satamazsın
finans sektöründe olduğunuza emin misiniz? yaş hesabına veya internet geçmişine girmeyeceğim ya da 1998 de yaptığımız işlere ...
Tavsiyedir Bence biraz yatırımla başlayın çok olmasın 10 k yi 1-2 ayda 40 k yaptınızda ,eğer dediğiniz gibi iyiyseniz, olayın finansal olarak tadına varırsınız ama önemli olan bu değil önemli olan altındaki teklonoji olduğunu göreceksiniz.
Bitcoini savunmuyorum
maddi değeri yok Kesinlikle uzak durun bu işlerden dediğiniz teklonojiyi savunuyorum blokchain i bir araştırın veya benzer teklonojileri yani herkes yapar da siz yapmayın lutfen
bir video atayım biraz izleyin
https://www.youtube.com/watch?v=ENwtC8LgPcw
Bu tarz videoar çok var.hatta futbolcu messiye bile teklif götürülmüş.,
Btc veya haklın anlıdığı dilde bitcoin şu an patlamış balon.Tüm ana haberlerde 20 bin dolar zirvesinde iken haber yapılduı.herkes yatıırm yapıyor ,yapan 2 günde parasını 2 günde 2 ye katlıyor diye.evet 2 saat lik bilgisayar önünde olursanız ve 100 bin dolarnız 200 bin olmuştu tabiki satarsanız.şu an yatırdığınız 100 bin dolar veya 100 dolar ne oldu.20 dolar oldu.zaararın neresinden dönersen kardır.böyle işlere bulaşmayın.