Google INC. sizin 60 liranız ile zengin olmaz. Bu yaklaşımınız kesinlikle yanlış. Eğer ingilizce seviyeniz iyi olsaydı, veya biraz araştırma gayretinde bulunmuş olsaydınız İADE İŞLEMLERİNDE KULLANILAN KREDİ KARTININ ÇALINTI OLMADIĞINI TESPİT ETMEK AMACIYLA BANKADAN ŞİFRELİ OLARAK 15 DOLAR ÇEKİM TALEBİ İSTER. Eğer sorunsuz olarak çekildiyse hesabınıza bloke koymaz, Eğer gelen cevap çalıntı kart şeklinde olursa hesabınız ödemelere kapatılır.
Çekilen tutar ise maksimum 15 gün içerisinde o anki kur üzerinden iade olarak yansıtılır.
Sevgili Pua, öncelikle açıklaman için teşekkür ediyorum. Katılmadığım konu ise "araştırma gayretinde bulunmamış" olmama ilişkin söyleminiz. Zira Google'ın 3 farklı departmanın temsilcisiyle telefonda konuştum, mailleştim, banka ekstresini ve dekontlarını yolladım, banka ile görüştüm. Google yardım forumlarına iki farklı başlık açtım. R10'a başlık açıp yardım istedim. Tüm bunların detaylarını isterseniz göndereyim. Ayrıca hepsi googleda (farklı departmanlarda olsa) yetkili 3 farklı temsilcinin hiç birisi bana net olarak cevap veremedi, doğru düzgün yönlendiremedi. Yardım forumundan bir yetkili de şirketiniz google partners desteği almalı diye kendini pazarlamaya kalktı. Bana en son yazılan cevap aşağıdaki gibi.
Alıntı
Merhaba Kerem Bey,
Bizimle tekrar iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Durumun can sıkıcı olduğunun inanın farkındayım ve sizi çok iyi anlayabiliyorum.Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Teşekkürler,
Hakan
Google Destek Ekibi
Bir allahın kulu da 15$ çalıntı kart önlemine karşılık otomatik çekilir 15 gün içinde geri yatar da demedi. Siz de gelmiş "biraz araştırma gayretinde bulunsaydınız, google sizin 60 liranızla zengin olmaz" diye ahkam kesiyorsunuz. Biz kurumsal bir firmayız ve işlem kurumsal kredi kartı üzerinden yapılmıştır. İşlemin faturası, kaydı vs. yoktur. Ben bunun evrağını bu hafta muhasebeye göndermek zorundayım. Evet google 60 lira için zengin olmaz ama ben bu 60 lira için hesap vermek zorunda kalıyorum. Çocuk oyunu oynamıyoruz. Bu arada da 14 gün geçti iade para felan geldiği yok henüz.
Bilgilendirme için tekrar teşekkürler.