sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

2. el iPhone 6s Plus telefonu satın aldım. Türkcell'den alınma ilk sahibi bayandan 16 GB Rose Gold (pembe) tertemiz açılmamış cihaz.
Kutusu, kulaklığı, şarj aleti dış kasa cam vs genel anlamda çok güzel.
Yalnız aklıma takılan bazı sorular var;

1- Cihazın garantisi bitmiş. (2 ay kadar oluyor.) Buna ek uzatma garanti yapabiliyor muyuz?
2- Cihazın garantisi bitmiş. Buna şuanda kasko yaptırabiliyor muyuz? Yaptrıyorsak ortalama fiyatları nedir? (hiç bilgim yok.)
3- Cihaz 16 GB olduğu için her hangi bir problem çıkartır mı? (En son 2017 aralık güncellemesinden sonra ki güncellemelerde.)
4- Cihaz genel dış kozmetik olarak 10/8 alır. En ince ayrıntısına kadar baktım görünürde bir şey yok. Akşam gibi teslim alacağım cihazı. 1650 tl'ye satın alıyorum. Sizce makul mudur? (Çok pazarlık yaparak uzun uğraşlar sonucu aldım.) Rose gold (pembe) renk telefon kabı ile kullanacağım için problem olacağını düşünmüyorum. Renk takıntım yok.
Telefonu genel olarak kontrol ettiğimde, alttaki vidaları hiç oynanmamış. Flaşh çalışıyor, WiFi test ettim giriş yapıyor ve internete bağlanıyor. Kamerası ön arka gayet güzel çekim yapıyor. imei kontrolü yaptım "a1687 iphone 6s plus ithalat yoluyla kayıtlı" olarak gözüküyor. Telefon şuanda güncel sürüm ios işletim sistemine bağlı. Düşünceleriniz, fikirleriniz, cevaplarınız çok önemli.
Eş Ararken bu kadar incelemiyorlar hocam

İşin Şakası Sarj ile ilgili birşey yazmamışsınız ona dikkat ettiniz mi ?