Değerli R10 sakinleri,
Benim esas mesleğim yazarlık üzerinedir. Yaklaşık olarak 25 adet kitabım satıştadır. Kudret Alkan diye araştırabilirsiniz. İsim vermemin nedeni sizlerle aramda güven olması.
Yazarlık Türkiyede meslek olmadığından ve maalesef ülkemizde Kitap Okuma Oranı Televizyon İzlenme Oranının %1 olduğundan, ben de yaklaşık 4-5 sene önce internet dünyasına giriş yaptım.
Çok uzun bir dönem araştırma yaptım. Ama çok üzülerek söylüyorum ki, R10 da bazı fırsatçılar ve para düşkünleri diyorum, sağdan soldan topladıkları bilgileri e-kitap yapıp satmaya çalışıyor. Maalesef ben de 1 tanesine aldandım. Gerçekten hem param çöpe gitti, hem de umudum. Hayatta en kötü şey, bir insana umut vermek ve sonrasında onu yok etmektir. Üstelik bu kişi beni herhalde enayi gördü. 8K Atatürk Sayfasına 400 lira fiyat istedi. Gerisini siz düşünün artık. Bir de bu insan solcuyum diye geçinen biri. Ama salt kapitalist. Gülüyorum gerçekten J
Ben burada o kişi ya da kişileri deşifre etmeyeceğim. İnsanlık yine bende kalsın. Ama siz zaten konularından kim olduklarını rahatlıkla anlarsınız.
Öte yandan esas beni mutlu eden noktaya geleceğim. R10 sitesinden birçok şey öğrendim. Gerçekten forumda bilgi paylaşımına değer veren hümanist insanlar var. Onlara teşekkürlerimi her zaman borç bilirim.
Ama Değerli Dostlar,
Ben esas bilgileri İngilizcem sayesinde yabancı forumlardan öğrendim. Gerçekten oralardan edindiğim bilgiler inanılmaz seviyelerde. Sadece bilgi de değil. Üstelik program paylaşımlarından tutun da hacker olmaya kadar her şeyi karşılıksız paylaşıyorlar.
Evet Yabancı diyoruz. Elin gavuru diyoruz. Ama adam bildiklerini paylaşıyor. Hem de 1 kuruş para istemeden. Nedeni ne sizce?
Bu forumların hepsi de Korsandır. Ama gerçekten internetle ilgileniyorsanız, çok ama çok sağlam bilgiler edinebilirsiniz.
Benim R10da en çok rahatsız olduğum nokta budur.
Umarım bu konum ilgililere ulaşır.
Açıkçası ben bu türde küçük hesaplar peşinde koşan insanları aramızda istemiyorum.
Bu benim şahsi fikrimdir.
Saygı ve Sevgilerimle,
Kudret Alkan