Gece 12 gibi satın almış olduğum vds sonrasında ubuntu 16.x sürümünü kurdum 30 dk sonra sunucunuz kuruldu ekranı geldi.Mail adresime gelen sunucu bilgilerini ssh üzerinden bağlanmak için girmeyi denedim fakat giriş yapılmamaktaydı.işin ilginç yanı sunucunuz kuruldu demesine rağmen müşteri panelinde sunucunun ram , mhz,işletim sistemi ve disk bilgileri boş gözüküyordu.Destek talebi açtım ve neden böyle oldu bunu araştırdım ve kurcaladım 2-3 saat uğraştıktan sonra ticket üzerinden cevap gelmeyince bende yattım sabah kalktığımda sunucunun bilgileri düzelmiş görünüyordu ticketa gelen cevap : gün içinde yazılımcı arkadaşlar sorunu giderecektir şeklinde idi.Fakat hala ssh'ye bağlanamıyordum 2-3 kez daha format attım vdsye her seferinde başarıyla kuruldu demesine rağmen ssh bağlanmıyordu.En son olarak bir şey dikkatimi çekti.sunucu için kullanıcı adı ve şifre istediği bölümde kullanıcı adını root yazdığımızda sunucu başarıyla kuruldu diyor fakat giriş yapamıyorduk.Kullanıcı adını root değilde başka bir şey yaptıktan sonra mail adresime gelen bilgiler ile giriş yapabildim.Fakat daha sorunlar yeni başlamıştı.Bu seferde basit bir apt-get update yapmak istediğimde permission denied hatası vermekteydi.Vds paketi içinde root bilgileri mevcuttu.Root üzerinden bağlanıp yapayım dedim.SSH üzerinden bilgileri giriyorum fakat bu seferde access denied diyor ( FAKE amaçlımı koymuşlar root bilgilerini artık kendileri bilir ).
Yaklaşık 6 saatimi bunlar ile ticket üzerinden yazışarak geçirdim.Neyseki para iadesi yaptılar.Fakat bu firmadan vds almadan önce 2 kez düşünün ne sistemleri düzgün çalışıyor nede ticket üzerinden cevap veren arkadaş düzgün konuşuyor.