Arkadaşlar Merhaba,
Dün google drive kotamı 100gb'a çıkarmak için yıllık ödeme yaptım ürünü aldım. Ardından işlemin faturasını alabilmek için ödeme merkezi ayarlarının altını üstüne getirdim yaptığım ödeme işlemiyle ilgili fatura aradım bulamadım. İşlemi kurumsal banka hesabından yaptığım için işlemin faturası gerekiyor. Bir mailden başka işlemle ilgili elimde hiçbirşey yok. Bu ayrı konu.
Ben de ilgili işlem için sorun bildire bastım, seçeneklerden ürün düzgün çalışmıyoru seçtim (ki en alakalı seçenek buydu) açıklamasına ise işlemin faturasını istediğimi yazdım. Fakat bunu yapmamla birlikte aldığım ürün otomatik iptal edilip para iade edildi.
Buraya kadar çok önemli olmayan can sıkıcı bir durum.
Fakat bugün hesap detaylarına baktığımda akşam 18:29'da (ki ben o saatte işten çıkmış arabayla evime gidiyordum) şirket hesabından tekrar 59.85 TL para çekildiğini gördüm. İşlem açıklaması "EPOS GOOGLE *GOOGLE STOR 4958 2311" fakat drivea baktığımda eskisi gibi duruyor. Google hesap işlemlerine baktığımda böyle bir alım ve abonelik gözükmüyor. İşlemlerden tekrar sorun bildirine bastım "ödeme yaptığım halde ürünü alamadım" seçeneğini seçtim ve durumu anlatan mesajı yazdım. Bu sefer otomatik mail geldi zaten paranız iade edilmiş vs. dedi.
Bu konuda kiminle nasıl iletişime geçebilirim? Google yardım forumunu yazdım ama foruma cevap veren kişi özelden mail atıp bir google partnerinden hizmet alıp almadığımızı soruyor.