Merhabalar,
modemimin wireless'ında sorun olduğu için vodafonenet müşteri hizmletini aramıştım haftalar önce... Fakat sorunu çözemediler. İlgili ekibi yollamak için arıza kaydı oluşturdular ve 72 saat içinde geleceklerini belirttiler. Rahattım çünkü geleceklerini düşünüyordum. Gelmediler. Daha sonra yine aradım artık müşteri hizmetleri'de standartlaşmış süreki aynı şeyleri yaptırıyorlar. Sanırım vodafonenet müşteri hizmetlerinde çalışabilecek kadar bilgi edindim onlardan. Herneyse 8-9 defa aradım 1 ay içinde belki daha fazla! .En son bi kadın'la görüştüm bana baya yardımcı oldu ve modemimi değiştirmemi istedi o zaman yeni modem talebinde bulunabilekmişim felan filan. Ertesi gün komşumdan modemi aldım ve tekrar aradım ilk aradığımda ip alamıyoruz dediler 2. defa aradım bu sefer başka biri yardımcı oldu ve sonunda modem değişikliği için kayıt oluşturdular. Farklı bir birimden getireceklerini belirtti. Yine bekledik ve yine gelmedi, yine aradık yine gelmedi... Az önce yine aradım kadın wps tuşuna basın dedi. Artık çıldırmak üzereyim! Sözleşmemizin bitmesini 13 ay var ve sözleşme iptalinin cezası'da 550 TL!
Bir tanıdığımın önerisi ile müsait olduğum zaman vodafone ana bayisine gidicem.. Böyle sorun yaşayan birilerini varsa yardımcı olabilirmi acaba?
Herkese şimdi'den teşekkürler iyi akşamlar...