Arkadaşlar natroda bulunan bir arkadaşımın hizmet sözleşmesi bitiyor ve yeni bir paket alacak yada başka bir firmaya taşıyacak içeriğini. Natro eskiden hosting panelde alan hizmete tıklayınca cpanel veriyordu ama şuan o özelliği devre dışı bırakmışlar. Bu gerçekten çok ilginç bir durum olmuş.
Bana ait olan verileri nasıl olurda engellersiniz diye sorma hakkım doğmuyor mu ?
Hosting hizmetini artık kullamak istemiyorsam yasal olarak bana tüm verilerimi vermek zorunda değiller mi ?
Şuan sadece ftp ve db ulaşım mevcut.
Merhaba,
Özel mesaj yoluyla müşteri bilgisini paylaşabilir misiniz? Ardından konuyla ilgili tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Arkadaşlar natroda bulunan bir arkadaşımın hizmet sözleşmesi bitiyor ve yeni bir paket alacak yada başka bir firmaya taşıyacak içeriğini. Natro eskiden hosting panelde alan hizmete tıklayınca cpanel veriyordu ama şuan o özelliği devre dışı bırakmışlar. Bu gerçekten çok ilginç bir durum olmuş.
Bana ait olan verileri nasıl olurda engellersiniz diye sorma hakkım doğmuyor mu ?
Hosting hizmetini artık kullamak istemiyorsam yasal olarak bana tüm verilerimi vermek zorunda değiller mi ?
Şuan sadece ftp ve db ulaşım mevcut.
Merhaba,
Hizmetlerinizi incelediğimizde, Hosting platformunuzun Plesk Panel üzerinde yer aldığı görülmektedir. Tüm hosting hizmetlerimizde yedekleme hizmeti sunulmaktadır.
Mail hizmetlerimiz, hosting sunucularımızdan ayrı sunucular üzerinden hizmet vermektedir. Bu nedenle yedekleme işlemini, POP veya IMAP protokollerini kullanan yazılımlarla yapmanız gerekmektedir. Bu doğrultuda, size en yaygın olarak kullanılan Outlook konusunda destek sunulmaya çalışılmıştır.
Telefon görüşmemizde de, gerekli bilgi aktarımı sağlanmıştır.
Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.