Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabiki öyle hocam, onun ortamı toprak, yeşillik. Birkaç ay öncesine kadar dışarıda gerekli enerjisini harcadığı için dışarı çıkma ihtiyacı hissetmiyordu, önceden ise alanı oldukça genişti, dubleks olduğu için alt komşuların rahatsız olma durumuda olmuyordu. Yazın ise yazlığın bahçesindeydi ancak sonbahar gelince mecburen eve almak zorunda kaldık. Evlendiğim için yanıma almak zorunda kaldım. Bu daha çok mecburiyetten oldu. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam eğer bahçeli eviniz olursa ve benimkinin yavrusunun olduğu döneme denk gelirse ücretsiz olarak yavru verebilirim. Zaten eş bulup yavrusu olduğunda foruma konu açacağım yakın mesafedeki iyi bakacak yerlere ücretsiz olarak vereceğim.
Siz hala köpeğin sıkıntılarından bahsediyorsunuz da üstad.Bir de olaya komşular açısından bakınız.Bir ev almak kolay değil.Düşünün bir ev alıyorsunuz ve üst katınıza bir aile Kangal cinsi köpeği ile yerleşiyor.

Biz hayvanseverler de ki en büyük sorun hayvan sevmeyen insanları zerre umursamıyor oluşumuz.Misal benim yan triplex de eskiden oturan müptezel güvercin seviyordu.O müptezelin kuşlarının benim evimin camına yada balkonuna bıraktığı pislikleri benim eşim temizlemek zorunda değil.Ev sahibini aradım ve 1 ay içinde kiracısı taşındı.

Kısaca bana kalırsa sizin komşular sizin köpekten bir hayli sıkılmış ve bu tarz bir çözüm yolu üretmişler.İnanın bana kiracı olsaydınız.Daha farklı çözüm yolları üretirlerdi.

Saygılar sevgiler iyi forumlar.

Not:Bu arada benim de bir Kangal yavrum var.