Genel olarak haklısınız.Lakin bir köpeği apartman dairesinde beslemek hem köpeğe hem komşulara karşı haksızlıktır.
Tabiki öyle hocam, onun ortamı toprak, yeşillik. Birkaç ay öncesine kadar dışarıda gerekli enerjisini harcadığı için dışarı çıkma ihtiyacı hissetmiyordu, önceden ise alanı oldukça genişti, dubleks olduğu için alt komşuların rahatsız olma durumuda olmuyordu. Yazın ise yazlığın bahçesindeydi ancak sonbahar gelince mecburen eve almak zorunda kaldık. Evlendiğim için yanıma almak zorunda kaldım. Bu daha çok mecburiyetten oldu. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
benzer sıkıntılar bende yaşadım bende terasta besliyordum dogo cinsi bir köpek yavruyken iyiydiler ama büyüyünce diğer teraslara vs. geçip mahallenin cocuklarına havladıkları için çok şikayet yüzünden çiftliğe göndermek zorunda kaldım.
O günden bu yana hala bir köpek sahiplenmek istiyorum ama bahçeli bir evim olmadığı için köpeklere yaklaşmıyorum

bir gün bahçeli bir evde yaşamaya başlarsam en az 2-3 tane köpek besleyeceğim, o günlerin hayali ile yanıyoruz
Binada gerçekten hayvan içinde iyi bir durum olmuyor, benim köpeklerim üst katı kazıp aşşağı ineceklerdi biraz daha dursalar.
Hocam eğer bahçeli eviniz olursa ve benimkinin yavrusunun olduğu döneme denk gelirse ücretsiz olarak yavru verebilirim. Zaten eş bulup yavrusu olduğunda foruma konu açacağım yakın mesafedeki iyi bakacak yerlere ücretsiz olarak vereceğim.