bilaldogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kişi fatura kesti mi?
fatura kesmediyse;
kişiye bunu önce söyleyin, eğer hala zorlarsa bu işin dönüşü yok, bilginiz olsun. https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...IMER_IHBAR_ISL adresine girin, kişiyle yaşanan tüm ticari durumunuzu anlatarak sizin fatura istediğinizi ancak fatura kesmediğini belirtin. sözleşmeyi ve kişiye ait isim soyisim, tc, telefon, adres gibi bilgileri girin, 7 gün sonra çok iyi bir ceza alacaktır.
fatura kestiyse;
noterden ihtarname çekin, sözleşmeyi fesih ettiğinize ve 7 gün içerisinde ibanınızı yazın, ibana geri ödeme talep edin, iade yapmazsa önce ilamsız icra takibi başlatın, itiraz ederse, sözleşme ve ödeme dekontu, noter ihbarı ve icraya itirazla mahkemeye başvurun.
çok hızlı çözüm;
noterden ihtar çekin ve 7 gün içerisinde paranızı iade etmemesi durumunda tüm mahkeme ve avukatlık masrafları ile ödemenin iadesini talep edin,
Fatura talep ettim hocam bu konuyu geçiştirirse falan ben sorduğum için yinede geçerli oluyor mu? Sonuçta ben talebimi yapmışım, sözleşmede her türlü ekran görüntüsünün mahkemede geçerliliği vardır vs gibi bir maddede var.

ELFYAZILIM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşla siz biz o görüşme yapalım isterseniz Yaptığı hatanın farkında değil
Tam anlayamadım hocam? Hatayı insanlara güvenerek ben mi yapıyorum diye düşünmüyor değilim hocam