KSDsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gururla dünyada ilk olduğunu söyleyebilirim.

Neden dünyada ilk: Çünkü henüz dünyada sol orta ve sağ 3 blok halinde ne alışveriş ne ilan sistemi var.

Neden para makinesi: Dopingler harici sağ blok sistemi ve görsel şemayı hiç rahatsız etmeyecek şekilde şimdilik enaz 25 kartvizitlik sponsor alanı.

a) Random şeklinde hazırlanmaktadır. Yani aynı alana sınırsız kartvizit ekleyebilir her anasayfa tıkında tek alanda diğer kartvizit vitrine edilebilir. Dolayısı ile 25 olan sponsor alanı 25-50-75-100 olabilir.
b) her sponsor alanına target_blank veya blanksiz link ekleme

Loginden sonra kırmızı olan sağ üst menünün Yeşile dönmesi

Sol üst yelpaze kısayol menüsü

NOT: Henüz fiyatı belli değildir. Bu konu sadece tanıtım amaçlıdır. Diğer firmalar gibi ön sipariş talebimiz yoktur lütfen teklif etmeyiniz.

DİP NOT:Konunun açılış sebebi henüz yapım aşamasında olduğundan bizi takip şma etmenizi istiyoruz. Boostrap veya Responsive değil Materialize düşünüyoruz. Lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyiniz. İleri düzey yazılım ve tasarım kadromuz ile sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda sizlere en iyisini sunmak ve artık sektörümüzdeki mantar gibi biten miğde bulantısı olan seri ilan sistemine artık son noktayı koymak istiyoruz.

DEMO: http://csscalisma.tk

SAYGILAR
İYİ ÇALIŞMALAR.
Bu çalışma olmamış sırasıyla eleştireyim.

3 bloklu tasarımlar ağırlık olarak 2005 ve 2007 arasında phpfusion isimli yazılımlarda ve wordpress öncesinde popülerdi bu sitenin 3 bloklu olmasının kalabalıktan başka hiç bir avantajı yok saçma bir çıkış cümlesi olmuş (bunu çalıştığımız müşteri deneyimleri ve seo açısından doğrudan söyleyebilirim).

Para Makinesi kimse bu şekilde reklam vermez çünkü karmaşık yapılardan reklam dönüşüm oranları çok düşük oluyor ve reklam alanları üzerine düşünülmemiş.

Loginden sonra bir yerin renginin değişmesi + bir özellik değil bunu standart bir frontend kodlama yapan birisi rahatlıkla yapar.

Yelpaze kısa yol menüsü daha estetik olsa belki 1 puan verebilirdim ancak eski sitelerdeki javascript saatleri andırıyor bana.

materalizeden kastınız http://materializecss.com/ ise tasarımın şuanki halinden daha kolay bir şekilde bootstrap yada materializecss ile kodlanabilirdi bu konuda direk bahane üretmişsiniz.

Kişisel tavsiyem var olana yeni birşeyler eklemek yerine gerçekten düşünerek ve harcadıgınız emek boşa gitmeyecek şekilde kendinize yol haritası çiziniz domainin tk olması, tasarımın bu denli kötü ve içler acısı olması yazılım yada tasarım ekibiniz olmadıgını, projeye hiçbir değer vermedinizi gösteriyor .

Gelelim oracle meselesine eski deneyimlerime göre cpanel üzerinde oracle ciddi sorunlar çıkartmıştı tabi siz oracle'nin hangi ürününü kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak her ne kadar MongoDB NoSql şu sıralar favorim olsada mysql türkiye şartlarında bir seri ilan sistemi için fazlasıyla yeterli (Hoş mysql de bir oracle ürünü).

Şahsi tavsiyem ciddi yükleri kaldrabilecek gerçek bir ürün ortaya koymak istiyorsanız Kemal Ogün IŞIK'ın https://hurriyetlabs.com/50-milyon-z...k-d92100c33c9e yazısını okumanızı tavsiye ederim.