SecureBacklink adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce yapılması için oturma grubu siparişi verdik 2700 TL'ye dün teslim için geldiler evde ben yoktum Annem teslim almış.

1. Faturasını vermemişler.
2. Tekli takımlar seçtiğimiz modelle aynı değil. (Şerit kısmı ve ön detaylar)
3. Tekli takımların renkleri seçtiğimiz renk değil. (Biz koyu parlar renk seçmiştik adamlar beyaz yapıp göndermiş)
4. Yastık renkleri aynı değil.

Yaptırdığım yeri arıyorum mesaj atıyorum arada bir aynı renkler gibisinden cevap veriyor sonra tekrar cevap yok. Elimde yapılmasını istediğimiz model ve renkleri var. Yaptıracağımız yere gidip ben ne olur olmaz diye resmini rengi bana gösterilen koleksiyondan seçip resmini çekmiştim.

Bu şekilde hatalarını telafi etmezlerse hukuki süreç başlatmak istiyorum.

Nasıl yol izlemeliyim?

Avukat mı tutmalıyım yoksa Tüketici haklarına mı? başvurmalıyım.
Geçmiş olsun. Aynı olay benim de başıma geldi. Teslim tutanağı vermediler mi? İmza falan almaları gerekiyor teslim ettiklerine dair. Eğer buna imza attı iseniz işiniz biraz zor. Önce yapmak istemiyorlar, siz tüketici mahkemesine gideceğinizi vb. şeyler söyleyin. Biraz korkutursan istediğini yaptırabilirsin.
Ben 6 sene önce evlendim. O zamanın parası 4.600 TL para verdim yatak odasına. Şu an 12 bin falan.
Önce puf rengi yanlış geldi. Daha sonra ışık sistemi çalışmadı. Daha sonra camda çizik fark ettik camı değiştirdiler. Daha sonra kapıları kapanmadı tam 2 sene uğraştım. Aradan 6 sene geçti, önümüzdeki ay taşınıyorum ve kaldırıp çöpe atacağım. Kapıları kapanmıyor vs.. Hayatımda yediğim en büyük kazık buydu.