Sürekli aynı şeyi yapıyormuşuz, bu eve taşındığımızdan beri (3 senedir) ilk defa misafirimiz geldi. Adam akıllı tv bile izlemiyoruz mesela, sürekli yüksek sesli tv izlediğimizi, yüksek sesli müzik dinlediğimizi iddaa ediyor. Adam hakaret ediyor. Kadın eşime çemkiriyor. Her gün yukarıya artık sopaylamı desem başka bişeylemi desem vurup duruyorlar en ufak bir seste saat ve gün farketmeksizin, yani nefes alırken bile sessiz olmamızı istiyorlar.
Şu ayar olanlara bende ayar oldum, sizede bunlar gibi komşu nasip olurda halden anlarsınız. Ayar olmuşmuş artist. Evet hep ben haklı edalarındayım, çünkü sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum varmı bi sıkıntı?
Birde konuyu okumadan yorum yapanlara ayrı bi ayar oluyorum, ulan diyorum ki bizim o gece çıkardığımız sesin mislisini adamlar sürekli çıkartıyor sabahlara kadar, ben hiç inip tek bi kelime etmemişken, bir kez ya sadece bir kez misafirim gelmiş, istemeden o ses çıkmış gecenin bi görü balkona çıkıp bağıra çağıra(!) sessiz olun diye çemkirmek ne demek?