zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçenlerde başörtülü bir bayan son model bir x6 ile geldi,çocuğunu kreşe yazdırmak için,ve konuya aynen girişini yazıyorum,yorum serbest;

-merhabalar
-merhabalar
-çocuğu kreşe yazdırmak istiyorum
-elbette buyrun nasıl yardımcı olabiliriz
-ben xxx sitesinde oturuyorum
-spora gidiyorum
-üniversite mezunuyum,çalışmıyorum,işe ihtiyacım yok..
-çok güzel buyrun şöyle oturun yardımcı olalım..
-çocuğum başka bir kreşteydi ancak;o kreşte çocuğu servis ile almıyorlar,bende spora gittiğim için saatlerimiz uymuyor ,ben terli terli oluyorum dolayısı ile terli terli çocuğu kreşe ben götürmek zorunda kalıyorum ama arabadan inip terimin soğumasını istemiyorum oyüzden kreşi değiştirmek istiyoruz,paradan ziyade terimin soğumaması önemli
--çocuk hakkında gerekli bilgiler alındıktan sonra,tabi artık çocuğunuzu bundan sonra kreşimize alalım,serviste veririz böyle olunca spordan sonrada sizin teriniz soğumamış olur..
--çok güzel fiyatınız nekadar

--servis+yemek+eğitim hepsi dahil xxx TL
--oooo çok pahalıymış,hem uygun olmalı,hemde sorunlarımız çözülmeli,çok pahalı geldi
--sizi çok iyi anlıyoruz,ancak fiyat standartlarımız herkese aynıdır
--peki ben bir eşimle görüşeyim ohalde(deyip tüyen)bir bayan bu belirttiğiniz kategoriye girer mi?
Benim de kreşte çalışan bir arkadaşım vardı ve bana anlattıkları gerçekten tüyler ürpertici bir durumda. Dört aylık çocuğunu kreşe yazdıran insanlar var ülkemizde. Yani yapılanları görünce üzülmemek elde değil.

Linux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazık ki yazılanların hepsi doğru ve bunlar, bilinçli insanların canını sıkar derecede büyük problemler.
TVler de ki evlilik programlarının saçmalığı gibi örnek ile anlatacak olursak, insanların gurur ve onurlarını para için umursamadıkları bir zaman geldik. Ar, Namus, Haya bu gibi örnekler sadece söz de kaldı. Daha da iyiye gideceğini sanmıyorum, herşey daha kötü olacak. Rabbim bizleri aklı selim olanlardan eylesin ne diyelim.
Maalesef tv programları da insanların talepleri doğrultusunda çekiliyor. Hepsi birbirine bağlı bir zincir gibi düşünebiliriz. Öyle bir duruma geldik ki nereyi düzeltmeye kalkarsak bir başka taraftan açık veriyoruz. Yazık ki ne yazık, gerçekten de bir sonraki 50 yıl bizim için hiç iyi geçmeyecek eğer bu gidişata dur demezsek.