Her insanın bünyesi farklı

ben protein ağırlıklı beslendiğim zaman kilo verebiliyorum. Bu yüzden önce bir kan testi iyi olabilir. Ses geçirmez matlar var yere bir şeyler sermeniz iyi olacaktır.
Eğer spor geçmişiniz yok ise Instanity ile kalbinizi aşırı yorabilirsiniz. Öyle göründüğü kadar kolay değil. Kalbiniz ağzınızdan çıkacak gibi oluyor. Hayatınızda daha önce hiç bu kadar terlememiş olabilirsiniz. Başlarken sizinle aynı kilodaydım. Geçmişiniz yoksa focus t25 ile alt beden güçlendirmesi yapmanız daha yararlı olacaktır.
Focus t25 programını 25 gün yapın, Instanity programına ön hazırlık olsun. Daha sonra Insanity'nin kendi program çizelgesi Google'da mevcut ona göre programları yapmaya başlayabilirsiniz. Uyarıyorum kolay bir program değil
Şuan elimde t25 focus, p90x ve insanity var. Az bir spor geçmişim var ama buna güvenemiyorum. Ankarada sadece insanity programını yapan bir salon var 100 kişiden 3ü anca tam olarak tamamlıyor dedi.
t25 focusla biraz hazırlanmam iyi olacaktır.
insanity çalışma takvimi var elimde şuan. haftada 1 gün dinlenme vermiş.
Siz kaç gün dinlenme yaptınız?
Eğer 1 gün atlarsak atladığımız günümü yaptınız yoksa o gün hangi çalışma varsa onumu yaptınız.