Merhaba arkadaşlar özetle soruyorum.
20 bin tl birikmiş param var bir fabrikada 3 vardiya çalışıyorum sadece pazar günüm tatil. 31 yasındayım. istanbuldan şehirden kalabalıktan gürültüden bıktım.
Bu parayla istanbulda ufaktan ticaret yapabiliyorum. araç alıp satıyorum 1-2 bin tl kazanıyorum her aracta veya toptan elektronık malzeme alıp satıyorum.
ama istediğim komple yaşam biçimi değiştirmek köye kasabaya doğaya daha yakın olmak bunun içinde internetten sabit bir gelir elde etmek istiyorum. çok kararsızım blog açıp yazmaya mı başlasam 3-4 bin tl ile ufaktan geliri olan bir site alıp ona mı ağırlık versem.
bağımsız olmak köyde yada kasabada sakin bir ilde hergün pcyi açıp oradan para kazanmak istiyorum. ömrün yarısı gitti. varsa yaşayacağımız günler onlarıda yeşillik içinde geçirmek istiyorum.
3dsmax autocad tasarım programlarını öğrendim zamannında bu hayalim için freelance olarak çalışır kazanırım diye. ödemeleri zamanında alamadım vs sorunlar yaşadım.
siz bana ne önerirsiniz. böyle bir hayat yaşayan var mı aranızda. yada aynı hayali gerçekleştirmek için çabalayan. değerli yorumlarınızı bekliyorum. okuduğunuz için teşekkürler.