Problemli olan sunucudaki sitenin sürekli offline olması. Hatta daha önce paket yükseltmiştim yine aynı sorunu yaşayınca eski pakete dönmüştüm. Bazen hit yokken bile sunucudan yanıt gelmediği oluyordu. Bu durumdan o kadar bıktım ki aylardır içerik bile girmedim. Yenilemeyi de sırf yedek alabilmek için yaptım. Şimdi tekrar denedim yine "Sunucu bulunamadı" çıktı karşıma. İşte bana bunun nedenini bir türlü anlatamadınız.
Ek olarak size emekleriniz için extra ödeme de yapmıştım. Eyvallah fazladan disk alanını ücretsiz sundunuz ve her tickete cevap verdiniz. Ben de bunca zaman düzelir diye başka yere taşımadım. Burada da yaşadığım tecrübeyi anlattım.
Haber sitelerinde sık sık avukatlık konular olur. Sitede mail adresi vardı. Oradan ulaşmayı akıl edememişler. Size ulaşmışlar. Bu da büyütülecek bir konu değil. Gereğini yaptık sonuçta. Duyan da AB İnsan Hakları Mahkemesi dava açmış zannedecek.
Neyse nihayetinde ben huzura erdim siz de erin. VPS'E, VDS'E tövbe ettim.
Şu an blogger üzerinden çalışıyorum. Hiç "offline" olmuyor. Çok memnunum. Sonunda aradığım kesintisiz yayın imkanını buldum ve rahat ettim.
Kalın sağlıcakla.
Tarafımıza hukuk bürosu tarafından açılan davadan haberiniz olmadığı için bu şekilde rahat davranmanız çok normal. Yaşadığınız tecrübe adımızı karalayarak kesinlikle önermiyorum olmamalı. Script kaynaklı yaşanılan bir problem komple firmaya mal edilmemeli diye düşünüyorum.
Sunucu hizmetlerinde destek olmaması rağmen destek verilmesi sanırım pek tatmin edici olmamış. Ancak yinede herşey için size teşekkür ederiz. Yorumunuz bize ciddi anlamda tecrübe kazandırdı. Maksadımızın sadece para kazanmak değil müşteri kazanmak olduğunu bizimle çalışan herkes iyi biliyor. Bu noktada sorununuza net bir çözüm üretilememiş olabilir, bu yüzden sizden özür dileriz.
İyi dilekleriniz için teşekkürler, iyi çalışmalar.