ardaakman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğin gibi gittigidiyor aylardır verilen puanları düzeltmeyi bıraktı. Müşteri kargodan zamanında teslim almaz olumsuz yorum yapar, kargo alıcı öder almıştır genede kargo parası ödedim diye olumsuz yorum yapar, 2-3gun kargolu ürün alır, ertesi gün göndeririz neden aynı gün göndermedin diye olumsuz yorum yapar. 3-5 liralık bir ürün alır, kendisi kargodan zarar etmesin diye gönderelim mi göndermeyelim mi diye sorulur, haklısınız göndermeyin der gene olumsuz yorum verir, gönderirsin 5liralık ürüne 5 lira kargo parasımı olur der olumsuz puan verir. (5 liralık ürün de toplu 10 tane falan alınırsa ekonomik olan üründür mecburen alıcı öder listeleniyor) Gittigidiyorda binlerce satışım var. Emin olun onunda en fazla binde 2 tanesinde müşteri gerçekten haklı, o da xml ile ürün sattığım için kontrolüm dışında gerçekleşen hatalar. Ama puana bakarsan 94-95lerde dolaşıyorum.

n11 bu konuda biraz daha insaflı, o hiç değilse son 3 ayı göz önüne alıyor, gittigidiyor son 1 sene.

Gittigidiyor müşteri hizmetleri uzun süredir çok kötü, ne çalışanları çözüm bulabiliyor sorunlara nede çözüm bulmak gibi bir istekleri var. Bir sorunum olduğunda detaylı,rahat okusun diye madde madde. Çözüme rahat ulaşsın diyede yapılmasını istediklerimi adım adım yazıyorum ama yanlış yapmayı genede beceriyorlar. Birde ayda hem dünyanın komisyonunu, hemde kirasını alıyorlar.

Bazen düşünüyorum gittigidiyor'a her ay verdiğim parayı kendi sitelerime harcasam daha çok kazanırmıyım diye.
Söylediklerinizin hepsini ben ve yakın çevrem yaşıyor, malum sirkeci de olduğum için yüzlerce firma arkadaşım var aynı sorunları yaşıyorlar. Bazen diyorum hepimiz toplansak diye ama herkes kendi ekmeğinin derdinde.

Yavaş yavaş N11'e geçtim ve son zamanalarda N11'den daha fazla satış yapar oldum ki aynı zamanda o son cümlesiniz ben 1 yıl önce kendime sormuştum ve kendi sitemi açtım sonunda bir kaç ufak işleri var sadece onlarıda hallettim mi tamamdır.

Vermiş olduğum komisyonları toplasam web sitesine dünyanın reklamını alırdım

GittiGidiyor hizmet vermeden para kazanıyor, kuruşu kuruşuna haram olsun.