Merhaba,

GittiGidiyor üzerinden satış yapan bir firma olarak profilimiz %100 iken gerek rakip firmalardan (ki bu tespit edildi ve yetkililere bildirildi gereği yapılmadı) gerekse de saçma sapan durumlardan dolayı gelen olumsuz puanlar oldu. Telafi sürecindeyken bunları GittiGidiyor Müşteri Hizmetlerine bildirdik fakat Puan ve Yorum İşlemlerinde çalışma var denildi. 7 aydır belkide daha fazladır hala aynı şekilde cevap veriyorlar. Böyle bir çalışma da olduğunu zannetmiyorum ilgisiz çalışanların bir çoğu ezbere cevap veriyor.

Günün birinde büyük bir firma Bilgisayarcı Kadıköy'de almış olduğu bir olumsuz puanı gözümün önünde çalışanlardan birine sildirdi ki bir çok kişi bu şekilde de yapıyor zaten. Adama sordum komisyon yüzdeliğin kaç %1 dedi.

Hesap yaptık 1 günde benim GittiGidiyor'a vermiş olduğum komisyon tutarı daha fazla. Bu durumda GittiGidiyor'a ben daha çok para kazandırmış oluyorken neden bu firma daha değerli?

Biz Müşteri Hizmetlerine bağlanıp durumu anlatıyoruz ama yine ezbere cevaplar.

Bizim gibi yüzlerce firma var bu durumdan şikayetçi olan ama birşey yapamıyoruz.

Diliyorum ki günün birinde bütün büyük firmalar toplanıp GittiGidiyor'daki satışlarını durdurular, bakalım o zaman GittiGidiyor ne yapıyor.