Merhabalar; çok yakın arakdaşımın yaşadığı bir sorunu sizlere sormak istedim. Artık gerçekten onun yerine ben dahi sinirlenmeye başladım. Sizlere danışmak, sizlerden bilgi almak istedim. Umarım yardımcı olursunuz.
Arkadaşımın yazmış olduğu, olayı anlatan o yazı;
22 haziran 2017 tarihin de nakil işlemi başlattım 23 haziran da nakil işleminin tamamlandığına dair mesaj geldi fakat internetim hala gelmemişti Turkcell müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular ve sorunun iç tesisatta olduğunu söylediler dış kablodan eve gelen kabloyu yenilediğim de interneti kullanacağımı söylediler elektrikçiden kablo alıp kendim taktım ve hala internetim gelmedi tekrar aradım sorunun dış kabloda olduğunu söylediler ve tekrar arıza kaydı oluşturdular sözde Türk Telekom ekipleri gelip dış kabloyu kontrol ettiklerini ve sorunun iç tesisatta olduğunu dair bir mesaj gönderdiler Turkcell'i tekrar aradım yine arıza kaydı oluşturup Turkcell ekiplerini yönlendirdiler kontrol etmeleri için Turkcell ekipleri geldi iç tesisatı kontrol edip sorunun Türk Telekom da olduğunu söyleyip arıza kaydı oluşturdular ve yine Türk Telekom ekipleri geldiklerini kontrol ettiklerini sorunun iç tesisatta olduğunu söylediler sürekli böyle oldu 4-5 sefer Turkcell ekipleri gelip aynı sorunun Türk Telekom da olduğunu söylediler şikayetvar da konu açtım Türk Telekom ekipleri cevap dahi yazmadılar Türk Telekom şubesine gittim sorunu anlattım 1 aydır gelip kontrol etmediklerini üstelik gelmedikleri halde geldik kontrol ettik diye mesaj attılar 1 aydır internetimi kullanamıyorum dedim. 15'den fazla arıza kaydı oluşturuldu. Artık gerçekten çok sıkıldım, çok bıktım. Adamlarla artık telefonda kavga etmekten sıkıldım. Türk Telekom ekipleri gelmedikleri halde gelip kontrol ettik diyorlar. 26 gün oldu hala internetim yok ve ilgilenen bir yetkilide yok. Ben bunları nasıl şikayet ederim veya işlemi artık gerçekleştiririm lütfen yardımcı olun...
Arkadaşın yaşadığı olay bu şekilde. Bende sizlerin bilgisini, önerisini almak istedim. Umarım yardımcı olursunuz.
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.