Burdaki övgüler sonucunda başvuru yaptım 1 ay oldu daha bağlanmadı.
İlk 10 Gün Port Vb Sorunu Vb Var Dediler Bağlanmadı
Sonraki Süreçte Başvuru yaptıklarını bilinmeyen sebebler nedeni ile hata aldıklarını onu beklediklerini söyleyerek 10 günde öyle beklettiler Kendileri bizzat beni arayip sorunları çözdüklerini hiç bir engel kalmadıgını söyleyip yeniden başvuru yaptılar 48 geçmeden yine hata aldıklarını soylediler bu sefer telefon adres güncellemesi gerekıyormus.Madem öyle telefonu nasil sorunsuz taşıdılar.2 Yıldır X Firmada Nasil İnternet Kullandım Oda Ayrı Bir Soru

NOT:Bu Süre içinde günde 3-5 müsteri temsilcisi ve yetkılı ile görüştüm.Yetkılıye bağlanmak için EN AZ 30 Dk Beklemek gerekıyor.
Yani birileri çıkıp yogunluk vb dicek yetkılı ile tesekür için konusmaz kimse demekki bir çok sikayet var bu kadar uzun sürüyor

EDİT:Günde 3-5 kere gorusmek için en az 4-5 saat hatta kalıyom 3 eleman çalıstırdıklarıçin sanırım yemek çay molası vb bahaneler süreklı dolu haklarında kaç bin sikayet varsa en az 40dk bekletiyolar 1 aydır hatta ve bekletıp kapatıyolar ses gelmıyor diye

Edit:Sonunda internetim baglantı kendım elektrikci vb çagirip yaptırdım ( kurulumu yaptırdım onlara yanlıs kurmuslar 2 gün boşa bekledık modem kurulumu ) Herneyse Geçiş Süresi Baya Sancılı Ama HIZ OLARAK 30-40 Görüyor o konuda verdikleri Sözü Tutuyolar

EDİT:45 GÜNDÜR İNTERNET YOK Sokaktan toplama müşteri temsilcileri oldugu sürece bu firmadan hiç birsey olmaz aklı olan bulaşmasın